Barbacka,barfota, barbent<3

Långritt till Velamsund.
På bästa pigga lilla ponny-Sveppe. Han var på supergott humör och vädret var strålande! Vi skrittade större delena v turen och njöt av den underbara naturen och vitsipporna<3 Framme vid Velamsund djurbadstrand så bytte jag om till badkläder och invigde årets bad säsong med Sveppe<3 Han tyckte att det var skit kul med en simtur i det varma vädret<3 Efter det tog vi en liten mat-rast innan vi drog upp till terräng hoppbanan.Eftersom att Sveppe fortfarande var så blöt så bestämde jag mig för att hoppa i bikini. Det var det bästa valet jag gjort!
Velamsunds terrängbana är helt underbar! Det finns fina hinder av alla storlekar och former och underlaget var perfekt eftersom att det varit så tort ett tag. Sveipur var superpigg och tyckte att det var skitkul att hoppa! Vi började med dom små, men tillslut så klippte vi ett språng som måste ha varit minst 80cm högt och en meter brett!
Fyfan vad stolt jag var, och det var en oförglömlig frihetskänsla att göra det barbacka, barfota i bikini!
Sedan så kom mamma med kamera och tog lite bilder, då tog vi en till simtur och vilade lite till innan vi red hem.
Från ingenstans på hemvägen så kom det värsta ösregnskuren! Men även det var mysigt på sitt sätt! Även om jag satt och frös häcken av mig! Men Sveppe var fortfarnade pigg så vi fick några låånga underbara galopper! 
När vi var hemma igen så belönades han med en lång pysselstund i solen som kommit fram igen<3
 
 


Kommentarer
Annika

Härliga bilder :)

2013-05-12 @ 14:25:21
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Annika

SV: tack så mycket :D

2013-05-12 @ 17:08:51
URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min lilla Kviga

Saga är föd den 12-12-2012. En pigg och orädd liten kviga som alltid kan lysa upp mitt liv. Själv heter jag Lina och pluggar mitt första år i lantbruk på Stiernhööksgymnasiumet. Jag jobbar för att bevara det småskaliga jordbruket och för alla djurens välfärd. Förutom Saga så har jag kaninen Hobbit som är min trogna rumskompis. //En kviga och en randome tjej.

RSS 2.0